Catering

Uw bedrijfsfeest, verjaardag, trouwdag, jubileum of andere bijzondere gelegenheid verdient een bijzonder feest. Feestlocatie Amusant is een prachtige locatie voor iedere speciale gelegenheid. Wellicht gaat uw voorkeur echter uit naar een feest op locatie. Wij zijn uw partner voor catering op de door u gewenste locatie. Samen maken we er een onvergetelijk feest van!

Bedrijfscatering: buffet / party catering

Wij bieden u een team dat bestaat uit professionele mensen met ruime ervaring op horeca- en cateringgebied. Feestlocatie Amusant staat voor:

  • Persoonlijke aandacht;
  • Kwaliteit;
  • Gezelligheid en sfeer.

Met professionele koks, uitmuntend bedienend personeel en (muzikaal) entertainment in eigen beheer kunnen wij de kwaliteit waarborgen. Feestlocatie Amusant heeft bovendien een grote kennis op het gebied van facilitaire voorzieningen, eigen materiaal en samenwerkingen met diverse bedrijven. Hierdoor bieden wij voor al uw wensen op feestgebied een passende invulling.

Kiest u ervoor om slechts het culinaire deel door ons te laten verzorgen? Zoals een tapasbuffet of heerlijke hapjes? Middels onderstaande opties vindt u onder andere een ruime keuze aan mogelijkheden op culinair gebied. Feestlocatie Amusant verzorgt een complete avond tot in de puntjes!

Meer weten?

Contact opnemen

Catering

Hapjes

Bij een feest hoort natuurlijk ook een lekkere versnapering. Afhankelijk…
Sandra
26 april 2018
Contact opnemen? Bel direct naar 073-5492375