Feestlocatie Amusant

Één van de mooiste feestlocaties van Brabant

Zonder twijfel één van de meest bijzondere feestlocaties van Brabant is Amusant. Onze accommodatie aan de Boschweg in Schijndel is van alle moderne gemakken voorzien. De feestruimtes in Amusant, verspreid over twee verdiepingen, ademen een ouderwets gemoedelijke sfeer uit. Stap naar binnen en waan u in een negentiende-eeuwse herberg.

Feestlocatie Amusant, uitbundig en intiem…
Wees welkom in een wereld vol sprookjes en romantiek waar de tijd lijkt stil te staan. Het met fantasie gebouwde interieur van Amusant in Schijndel geeft iedere ruimte een eigen sfeer, maar waar u ook bent, overal proeft u een onmiskenbaar bourgondisch gevoel. Feestlocatie Amusant: het perfecte decor dus voor een uitbundig feest of een intiem samenzijn.

Meer weten?

Contact opnemen

Onze specialiteiten

Uw feest op maat

  • Diverse arrangementen
  • Culinair & Drank
  • Entertainment
  • Zondag specials

Bedrijfsfeesten

  • Diverse arrangementen
  • Culinair & Drank
  • Entertainment
  • Zondag specials

Ervaringen

Zij die u voor gingen…

Paul & Dorrie
Feest op Maat 9-2-2020

We hebben de afgelopen dagen heel veel positieve reactie mogen ontvangen. Men vond het fijn om binnen gelaten te worden en ook weer te worden uitgeleid. Het eten was erg goed. Alles lekker bereid en de bediening was vriendelijk en vlot.

 

Familie van Liempd
(Feest op Maat)

Wij hebben een geweldig en gezellig feest gehad t.g.v.ons 50 jarig huwelijk.
We hebben vele reacties gehad over jullie mooie locatie.
Dank aan bedienend personeel, dat alles keurig verzorgd heeft!

Hein & Bea Korsten
(Feest op Maat)

Wij hebben een geweldig feest gehad met prima bediening, alle hapjes super lekker en keurig verzorgd. Van jong tot oud: iedereen heeft enorm genoten.
De sfeer zat er goed in en we komen zeker nog een keertje terug.
Hartelijk dank!

De heer Verhagen
(Verjaardagsfeest op Maat)

Bedankt team Smaakfabriek voor de verzorging van mijn 85ste verjaardag op locatie Amusant.
Prima ambiance om met vrienden en familie samen te zijn.
Niet alleen wij hebben genoten, ook onze gasten waren zeer content.

Mevrouw Mathijsen
(Verjaardagsfeest op Maat)

Amusant(e)-top-avond!!!
De feestgangers reageerden verrast op deze mooie sfeervolle feestlocatie.
In de (iets rustigere) ruimte voorin stonden tafels met stoelen, in de ruimte achter waren statafels, stond “de muziek” en werd gedanst.
Complimenten voor de bediening en de kok! (Er was genoeg en voor elk wat wils !) Ook de muzikanten hebben het prima naar hun zin gehad met het spelen in de achterste ruimte voor dit (qua leeftijd) gemixte gezelschap.
Ieder heeft genoten, geen wanklank over de avond….…wat wens je nog meer?
Mensen van “Amusant”: hartstikke bedankt!!

De heer en mevrouw Fassbender
(Feest op Maat Arrangement)

Super bedankt voor het prima feest met uitstekende verzorging. In de aanloop goede afspraken gemaakt met een fijne offerte. Ook kleine wijzigingen in de uitvoering zonder problemen opgevangen en ontvangen met een warm welkom. Tevreden gasten die voldaan en met een goed gevoel weer huiswaarts gingen. Correcte financiële afwerking en dat brengt het tot een uiterst tevreden opdrachtgever!

Mevrouw van Kaathoven
(Feest op Maat Arrangement)

Ik heb geweldig genoten van mijn feest wat ik bij jullie heb mogen vieren.
Zowel het gastvrije ontvangst, tot en met de geweldige bediening en het heerlijke eten vanuit jullie hapjes buffet! 
Ik kijk terug op mooie verjaardag!

Mevrouw Meeuwsen
(Feest op Maat Arrangement)

Was een super feest afgelopen zondag. (25 februari jl.) Alle gasten riepen erover!

De heer Verhoeven
(Feest op Maat Arrangement)

In de tijd dat wij op zoek waren naar een feestlocatie, waren wij te gast bij een 25 jarig huwelijk bij Amusant. De sfeer van de locatie was verrassend en voelde meteen gezellig aan.

Na een prettig en vrijblijvend persoonlijk gesprek waren wij er meteen uit, dit wordt het! Hierna meteen een duidelijke bevestiging en het aftellen naar het feest kon beginnen.

Voor het zover was, zijn er nog verschillende feestwensen doorgesproken. Daar er wat oudere gasten in het gezelschap zijn, hebben wij ervoor gekozen dat er in een rustiger gedeelte zitplaatsen zijn waar men heerlijk heeft kunnen praten en borrelen met elkaar. Dit werd enorm gewaardeerd!

Tijdens de feestavond is niemand iets tekort gekomen. De koks hebben gezorgd voor heerlijke hapjes en vooral het enthousiasme van de medewerkers is geweldig. Het is fantastisch om alles aan het team van Amusant over te kunnen laten en zelf onbezorgd te genieten van het feest met onze gasten.

Veel van onze gasten vonden de locatie “vernieuwend” en waren dan ook enthousiast voor het vieren van een eigen feest bij Amusant. Dus, wij zeggen “super bedankt en zeker tot ziens”!

Contact opnemen? Bel direct naar 073-5492375