Feest op maat

Een speciale gelegenheid verdient een bijzonder feest. Een feest op maat. Doe Amusant, feest zoals u het wenst! Feestlocatie Amusant biedt vele mogelijkheden voor uw:

  • Verjaardagsfeestje;
  • Trouwdag;
  • Jubileum;
  • Bedrijfsfeest;
  • Andere mogelijkheden.

Wij verzorgen voor iedere gelegenheid een feest die het verdient!

Feest op locatie

Uw speciale gelegenheid dient een onvergetelijke dag/avond te worden. De ingredi├źnten dienen daarvoor op elkaar te worden afgestemd. Een sfeervolle locatie, goede kwaliteit in de culinaire voorzieningen, een prima prijsstelling en bovenal een team dat luistert naar uw wensen en het feest verzorgt!

Uiteraard bieden wij van Feestlocatie Amusant ook een professionele invulling op muzikaal en/of entertainmentgebied. Hieronder vindt u diverse arrangementen ter invulling van uw gelegenheid. De arrangementen zijn mogelijk voor gezelschappen vanaf 50 personen, met gebruik van de locatie alleen voor uw eigen gezelschap. Beschikbaarheid is in overleg.

Eigen wensen

Heeft u geheel eigen wensen ten aanzien van uw feest? Wilt u een feestje geven in uw eigen omgeving? Neem contact met ons op om al uw wensen door te spreken. Uw eigen feestwensen zijn geheel bespreekbaar!

Meer weten?

Contact opnemen

Contact opnemen? Bel direct naar 073-5492375