Jaren ’80-’90

Feest op Maat Jaren ’80-’90

Of het gisteren was zo bekend klinkt de muziek uit de jaren ’80 en ’90. Wham, The Village People en Abba scoorde hit na hit. De plaat van vinyl heeft z’n langste tijd gehad en de CD maakt zijn intrede.
Tegelijkertijd kwamen er ook veel nieuwe muziekstromingen bij. De dance en house muziek maakten hun opmars. De populariteit van2Unlimited kende No Limit en groepen als de Spice Girls en de Back Street Boys kregen meer dan een sterrenstatus. Op deze avond gaan we deze tijd weer beleven! En wat dacht u van uw eigen (bedrijfs) top 40. De avond begint rustig met live gezongen achtergrondmuziek, waarna later op de avond overgegaan wordt in een non-stop dansset.
De gehele avond wordt ingevuld met bijvoorbeeld DJ eventueel in combinatie met zangers en zangeressen. Vanuit onze gezellige bar schenken we onbeperkt drankjes uit het Hollands pakket uitgebreid met bacardi en een drankje naar keuze. Tijdens de avond staat er een uitgebreid hapjesbuffet voor u klaar of kiest u liever voor een bittergarnituur? Er zijn diverse voorstellen voor u uitgewerkt.
Duur van de avond 5 uur
Invulling naar keuze te maken bijvoorbeeld
Feestavond inclusief drankjes & hapjes vanaf €  28,50 p.p.
Feestavond inclusief drankjes & hapjesbuffet €  33,50 p.p.
Feestavond inclusief drankjes & tapasbuffet €  35,00 p.p.
Feestavond inclusief drankjes & tapas-grill  €  37,50 p.p.
Feestavond inclusief drankjes & grill-buffet  €  38,50 p.p.
DJ avondvullend € 360,00
In combi met DJ:
Zanger(es_ v.a. € 305,00
Great Guy’s € 850,00
Acteur 2 uur € 200,00
feel-the-groove-feest