Feestlocatie Boxtel

Ongetwijfeld is Feestlocatie Amusant één van de mooiste feestlocaties van Brabant. Zoekt u een prachtige feestlocatie in de buurt van Boxtel? U vindt bij Amusant een accommodatie voorzien van alle moderne gemakken voor uw bedrijfsfeest, trouwdag, themafeest en meer. U bent bij ons gewaarborgd van:

  • Een prachtige én sfeervolle locatie;
  • Culinaire voorzieningen;
  • Professionele invulling op muzikaal- en entertainmentgebied.

Feestzalen- en ruimtes voor feesten op maat

Wij staan voor het creëren van sfeer, passie en gezelligheid. Samen met onze formule komen al uw feestwensen naar boven Pak een drankje, eet iets lekkers en ga volledig los op de muziek met vrienden, collega’s of familieleden. Feestlocatie Amusant is ‘the place to be’ op korte rijafstand van Boxtel.

Feest zoals u het wenst, Doe Amusant

Op onze locatie laten wij graag een bourgondische sfeer terugkomen. Open onze deuren en kom binnen in een prachtige wereld vol sprookjes en romantiek. Het decor van Feestlocatie Amusant leent zich perfect voor zowel uitbundige feesten als sfeervol samenzijn.

Als geen ander weten onze medewerkers dat u een bijzonder feest verdient. Een feest precies zoals u het wenst. Feestlocatie Amusant maakt feesten op maat mogelijk. Wij houden rekening met al uw wensen en voorkeuren, zodat het een bijzondere gelegenheid wordt. Een speciale dag die niet snel vergeten zal worden. U kunt contact met ons opnemen voor het bespreken van al uw wensen. Door jarenlange ervaring weten wij altijd iets bijzonders voor onze gasten te creëren. Ook denken wij graag mee.

Reserveer direct bij Feestlocatie Amusant

Overtuigd? Reserveer Amusant dan direct als feestlocatie in Schijndel, nabij Boxtel. Wilt u liever een compleet verzorgd themafeest bijwonen? In de feestagenda van ‘t Tunneke Themafeesten vindt u alle data van de themafeesten en dinnershows. Wij heten u van harte welkom.

Bel mij terug

Filmpje Feestlocatie Amusant

Contact opnemen? Bel direct naar 073-5492375