Feestlocatie Den Bosch

Feestlocatie Amusant presenteert dé mooiste feestlocatie op korte rijafstand van Den Bosch. Onze accommodatie biedt een feestlocatie voor:

  • Feesten op maat;
  • Bedrijfsfeesten / Personeelsfeesten;
  • Themafeesten / Dinnershows;
  • Bruiloften / Vieren trouwdag.

Combineer uw wensen en voorkeuren met dé feestlocatie van Den Bosch en omgeving. Wij presenteren vakkundig personeel, moderne gemakken en een fantastische sfeer. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw feest? Feestlocatie Amusant zorgt ervoor dat uw feest op maat een onvergetelijke dag wordt. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en feest zoals u het wenst!

Prachtige feestzalen en feestruimtes

Waant u zich in een wereld van sprookjes en romantiek bij Feestlocatie Amusant. Onze prachtige feestzalen- en ruimtes laten u een onmiskenbaar bourgondisch gevoel proeven. Het maakt onze feestlocatie in Schijndel, nabij Den Bosch, bij uitstek geschikt voor onvergetelijke feesten of momenten om gewoonweg gezellig samen te zijn.

Onder feest op maat vindt u diverse mogelijkheden voor uw feest. Themafeesten bieden wij aan namens de formule ‘t Tunneke Themafeesten. Gedurende het hele jaar kunt u bij ons reserveren voor themafeesten met diverse arrangementen waarbij het u, uw vrienden, uw collega’s en/of familieleden aan niets zullen ontbreken.

Reserveer uw feestlocatie direct

Wij heten u van harte welkom bij onze feestlocatie in de omgeving van Den Bosch. Neem contact met ons op voor uw wensen en voorkeuren. Zo krijgt u een feest op maat dat nog lang in het geheugen gegrift zal blijven staan. Wilt u liever reserveren voor een compleet verzorgd themafeest bij ‘t Tunneke. Bekijk direct het aanbod in de feestagenda. Alvast tot ziens!

Volgt u Feestlocatie Amusant al op Facebook of Youtube? Blijf op de hoogte van leuke momenten, nieuws en acties door ons te volgen. Wie weet bent de volgende die lekker los gaat op onze dansvloer!

Bel mij terug

Filmpje Feestlocatie Amusant

Contact opnemen? Bel direct naar 073-5492375