Feestlocatie Sint Oedenrode

Op korte rijafstand van Sint Oedenrode vindt u Feestlocatie Amusant. Wij presenteren voor u en uw gezelschap een geweldige accommodatie voor:

  • Bedrijfsfeesten;
  • Themafeesten – Dinnershows;
  • Bruiloften en trouwdagen.

Feesten op maat: ideaal voor uw feest

Zodra u binnenloopt bij Feestlocatie Amusant proeft u direct een onmiskenbaar bourgondisch gevoel. Een wereld van sprookjes met romantiek wordt gecombineerd met vakkundig personeel, alle moderne gemakken én een fantastische sfeer. Wij vinden dat elke speciale gelegenheid een bijzonder feest verdient. Vier daarom uw feest op onze locatie. Doe Amusant, feest zoals u het wenst!

Van verjaardagen tot jubileums, wij zorgen voor een onvergetelijke dag. Wilt u direct Feestlocatie Amusant afhuren in de regio van Sint Oedenrode? Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw feest? Neem dan direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wij stemmen alle noodzakelijke ingrediënten voor een bijzondere dag op elkaar af en bezorgen u een feest op maat.

Catering en themafeesten

Naast bijzondere feesten kunt u bij ons terecht voor catering en themafeesten. Wij bieden als partner een professionele catering voor bij u thuis of op de werkvloer. Verder verzorgen wij de themafeesten vanuit de formule ‘t Tunneke themafeesten. In onze feestagenda treft u alle data om ludiek en gezellig uit eten te gaan met uw gezelschap. Ideaal voor een avondje uit!

Laat u zich verrassen door onze feestlocatie

Door de jaren heen zijn wij gastheer geweest bij vele prachtige feesten. Zien wij u binnenkort binnenstappen bij Feestlocatie Amusant? Via Facebook en Youtube kunt u alvast kennismaken met onze prachtige feestlocatie in de nabije omgeving van Sint Oedenrode. Reserveer direct en laat u zich betoveren door één van de meest bijzondere feestlocaties van Brabant!

Bel mij terug

Filmpje Feestlocatie Amusant

Contact opnemen? Bel direct naar 073-5492375