Feestlocatie Uden

Feestlocatie Amusant biedt een prachtige feestlocatie op korte rijafstand van Uden. Door de jaren heen hebben wij al vele feesten mogen begeleiden. Gedacht kan worden aan:

  • Verjaardagen;
  • Themafeesten;
  • Bruiloften;
  • Bedrijfsuitjes- en feesten.

Prachtige feestzalen met karakter

Wij bestempelen onze feestzalen als karaktervol. Waar u zich ook bevindt, overal proeft u een bourgondisch gevoel. Wilt u een intiem, maar toch uitbundig feest? Bij Feestlocatie Amusant kiest u voor:

  • Sfeer;
  • Kwaliteit culinaire voorzieningen;
  • Invulling op muzikaal- en entertainmentgebied.

Doe Amusant, feest zoals u het wenst!

Bij een bijzondere gelegenheid hoort een prachtig feest. Reserveer direct bij Amusant, úw feestlocatie in omgeving Uden, en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u speciale wensen ten aanzien van het feest? Neem dan gerust contact op en bespreek uw wensen. Door gericht naar u te luisteren, krijgt u een feest op maat!

Vanaf vijftig personen bieden wij diverse arrangementen aan. Wilt u het gebruik van de locatie alleen voor uw gezelschap? Wij overleggen graag met u de mogelijkheden.

Feest op locatie bij u thuis

Feestlocatie Amusant biedt alle ingrediënten voor feesten op maat. Indien gewenst kunnen wij ook uitstekend helpen indien u het feest bij uw thuis of op een andere locatie wilt vieren. Wij zorgen voor een team dat voor u klaarstaat en combineren dit met een scherpe prijsstelling.

Reserveer direct bij onze feestlocatie

Heeft u vragen of wilt u direct Amusant huren als feestlocatie in regio Uden? Gelegen aan Boschweg te Schijndel geven wij spetterende feesten. U kunt contact met ons opnemen voor het reserveren van de locatie óf het stellen van vragen. Wij komen dan zo snel als mogelijk bij u terug. Voor een impressie van de mogelijkheden kunt u verder lezen onder feesten op maat of onze Facebookpagina bezoeken. Wij heten u alvast welkom bij Feestlocatie Amusant!

Bel mij terug

Filmpje Feestlocatie Amusant

Contact opnemen? Bel direct naar 073-5492375