Feestlocatie Veghel

Welkom bij Feestlocatie Amusant, uw feestlocatie op korte rijafstand van Veghel. Wij bieden een prachtige accommodatie gelegen aan de Boschweg te Schijndel. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Verjaardagsfeesten;
  • Themafeesten;
  • Bruiloften;
  • Bedrijfsfeesten.

Dé feestlocatie voor feesten op maat

Een bijzondere gelegenheid verdient een prachtige accommodatie. Een plek die ervoor zorgt dat u en uw gasten een onvergetelijke dag krijgen. Sfeer, passie, gezelligheid… in de feestzalen van Feestlocatie Amusant komen al uw feestwensen tot leven. Onder feest op maat verkrijgt u een goed beeld van alle mogelijke arrangementen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw wensen met ons door te spreken. Met Feestlocatie Amusant bent u gewaarborgd van:

  • Een sfeervolle locatie;
  • Goede kwaliteit culinaire voorzieningen;
  • Een professionele invulling op muzikaal- en entertainmentgebied.

Een themafeest naar uw smaak

Vanuit de formule ‘t Tunneke worden diverse themafeesten georganiseerd. Dit betekent een avond heerlijk lachen, eten/drinken en ontspannen. Meer informatie over de geplande themafeesten vindt u in de feestagenda. Wij raden dit zeer zeker aan voor uw teamuitje, groepsuitje of andere gezellige samenkomst!

Doe Amusant, feest zoals u het wenst!

Wenst u een feest op een eigen feestlocatie naar keuze in de regio Veghel? Bij een feest op locatie zijn wij dé aangewezen partner om uw feest te verzorgen. Door jarenlange ervaring op horeca- en cateringgebied kunnen wij al uw wensen op feestgebied in vervulling laten gaan, zowel gedeeltelijk als volledig. Met uitmuntend personeel, eigen materiaal en samenwerkingen met vooraanstaande bedrijven bieden wij een passende invulling op uiteenlopende vragen.

Wilt u meer weten over één van de mooiste feestlocaties van Noord-Brabant? Neem dan contact met ons op voor uw wensen of reserveer direct. Als feestlocatie in omgeving Veghel maken wij al uw wensen op feestgebied waar!

Bel mij terug

Filmpje Feestlocatie Amusant

Contact opnemen? Bel direct naar 073-5492375