Feestzaal Veghel

Feestlocatie Amusant biedt prachtige feestzalen voor speciale gelegenheden in omgeving Veghel. Wij snappen dat een feestje bijzonder is, iets unieks. Wij begrijpen dat het een dag of avond moet worden die niet snel vergeten wordt. Niet voor niets zeggen wij daarom graag tegen klanten: ”doe Amusant, feest zoals u het wenst!”.

Voor elke gelegenheid bieden wij een prachtige feestzaal- en locatie in de regio Veghel die het feest verdient. U kunt daarom bij Feestlocatie Amusant terecht voor:

  • Een verjaardagsfeest;
  • Uw trouwdag of ander jubileum;
  • Een bedrijfsfeest, personeelsfeest of ander bedrijfsuitje;
  • Feesten op maat.

Feestlocatie Amusant: uitbundig én intiem

Bij binnenkomst waant u zich direct in een wereld van sprookjes en romantiek. Elke feestzaal ademt een eigen sfeer, een onmiskenbaar bourgondisch gevoel. Wij bieden voor u hét perfecte decor voor uitbundige feesten of momenten om gezellig samen te zijn.

Onder de formule ‘t Tunneke Themafeesten verzorgen wij themafeesten gedurende het hele jaar. Geniet van volledig verzorgde arrangementen met uw gezelschap. Door onze ervaringen kunnen wij zeggen dat dit een échte aanrader is voor personeelsfeesten, bedrijfsuitjes én jubileums.

Lach, zing en feest zoals u wenst

Wij bieden alle ingrediënten om van uw feestje een onvergetelijke dag te maken. Een sfeervolle feestzaal, kwaliteit culinaire voorzieningen én een enthousiast team dat u bijstaat. Bovendien verzorgen wij de professionele invulling op muzikaal en/of entertainmentgebied.

Een bijzonder feest op eigen locatie

Het is ook mogelijk om ons in te huren voor een feest op locatie naar keuze. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen, zodat wij uw wensen kunnen inventariseren. Zodoende kunnen wij uw feest op maat precies afstemmen op uw voorkeuren.

Heeft u andere vragen of wilt u meer informatie over Feestlocatie Amusant? Neem dan direct contact met ons op. Met diverse feestzalen in de omgeving van Veghel bieden wij voor elk feestje een passende invulling. Alvast tot ziens!

Bel mij terug

Filmpje Feestlocatie Amusant

Contact opnemen? Bel direct naar 073-5492375