Themafeest

Teamuitjes, groepsuitjes en meer!

Geniet met vrienden, collega’s of familie van een compleet themafeest op Feestlocatie Amusant. Een avond heerlijk eten, lachen en ontspannen. De themafeesten worden verzorgd vanuit onze formule ‘t Tunneke Themafeesten. Al ruim 30 jaar zijn wij een gevestigde naam in Schijndel, waar reeds vele gasten een onvergetelijke avond hebben beleefd.

U wordt verwelkomd door ons gastvrije team, dat u zal begeleiden naar de voor u gereserveerde tafel(s). Afhankelijk van het gekozen arrangement bestaat uw avond uit een met liefde bereid menu, waarbij het entertainmentteam op muzikale of ludieke wijze zorgt voor de gezelligheid rond en aan uw tafel(s).

Mogelijkheden feest thema

Middels onze feestagenda treft u een overzicht van de geplande themafeesten. Tevens is het mogelijk om buiten deze agenda uw themafeest in te plannen. Vanaf 50 personen kunt u feestlocatie Amusant besloten reserveren. Uw persoonlijke wensen nemen we graag mee voor de invulling van uw feest.

Meer informatie?

Wilt u de brochure van de Themafeesten & Dinnershows van ‘t Tunneke ontvangen? Per mail of post? Neem contact met ons op via info@tunneke.nl of geef ons een belletje via 073-5492375. Als specialist in themafeesten heten wij u graag van harte welkom op onze locatie!

Contact opnemen? Bel direct naar 073-5492375