Uit eten met Pasen

Voor diner en vermaak komt u naar Feestlocatie Amusant. Wilt u lekker uit eten met Pasen? Even lekker weg met familie of vrienden? Reserveer direct en geniet van een prachtig paasfeest in een indrukwekkende omgeving!

Lekker uit eten met eerste- of tweede paasdag

Wij bieden leuke, interactieve themafeesten om lekker uit eten te gaan met eerste- of tweede paasdag. Een totaaloverzicht van al onze themafeesten vindt u in de feestagenda. Vanuit de formule ‘t Tunneke staan wij voor:

  • Een prachtige en sfeervolle locatie;
  • Culinaire voorzieningen;
  • Professionele invulling op muziek- en entertainmentgebied;
  • Gezelligheid en vertier.

Bij binnenkomst begeleiden wij u naar uw tafel. Hier staat u vervolgens een avond vol gezelligheid te wachten. Lekker eten, lachen en ontspannen met naasten; Feestlocatie Amusant staat garant voor een ludieke avond voor jong en oud.

Uitgebreid paasfeest op locatie

Wilt u liever op eigen locatie uit eten met Pasen? Voor bijzondere feesten komt u naar Feestlocatie Amusant. Met onze (bedrijfs)catering verzorgen wij alles van A tot Z op de door u gewenste locatie. Hierbij kunnen wij zorgen voor hapjes, drankjes en meer. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij gaan graag het gesprek met u aan en zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.

Over Amusant

Feestlocatie Amusant ademt een ouderwets gemoedelijke sfeer uit, een onmiskenbaar bourgondisch gevoel. Wij maken uit eten met Pasen op een bijzondere locatie mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk alle themafeesten in onze feestagenda of neem contact op om uw wensen te laten inventariseren.

Wij laten u graag alvast de ongekende sfeer van onze feestlocatie proeven. Op Facebook verkrijgt u daarom een goede impressie van de vele mogelijkheden. Feestlocatie Amusant: úw locatie voor alle feestdagen!

Bel mij terug

    Filmpje Feestlocatie Amusant

    Contact opnemen? Bel direct naar 073-5492375